Other languages

Do you want more information about vaccination in different languages? Click here.

woensdag 16 februari 2022

Sluiting vaccinatiecentra in zicht: Bobbejaanland sluit op 26 februari, Grobbendonk eind maart

De afgelopen maanden draaiden onze vaccinatiecentra op volle toeren. Alle volwassen inwoners uit onze eerstelijnszone kregen de mogelijkheid om een derde prik te halen. Daarnaast konden ouders die dit wensten hun kinderen tussen 5 en 12 laten vaccineren. Recent kregen 12 tot 17 jarigen ook de optie om een boosterprik te krijgen en vertrokken er nog uitnodigingen voor een vierde prik naar inwoners met een verlaagde immuniteit.

Zo komt het einde van de boostercampagne in zicht. Op 26 februari sluit daarom het vaccinatiecentrum in Bobbejaanland. Een aantal weken later, tegen eind maart, zal ook het vaccinatiecentrum van Grobbendonk waarschijnlijk sluiten.

Ben je nog niet ingegaan op je uitnodiging, maar wens je je nog wel te laten vaccineren? Maak dan snel je afspraak via https://covidvaccin.doclr.be/. Geraak je niet online? Bel het callcenter via 014 80 09 80 (elke werkdag tussen 9 & 16 uur).

Vaccinatie 12-17-jarigen

Wie tussen de 12 en 17 jaar is en gevaccineerd wenst te worden, moet zelf zijn of haar afspraak maken. Hiervoor worden geen uitnodigingen verstuurd.

Of en wanneer er een vervolg van de vaccinatiecampagne komt, is de overheid nog aan het uitwerken. We houden je op de hoogte.