Other languages

Do you want more information about vaccination in different languages? Click here.

maandag 21 februari 2022

Nu woensdag 23/2 een afspraak in het vaccinatiecentrum van Grobbendonk? Je afspraak vindt plaats in Gemeenschapscentrum De Volle Vaart (Grobbendonk).

De storm van afgelopen weekend heeft serieuze schade berokkend aan het dak van het vaccinatiecentrum in Grobbendonk. Het vaccinatiecentrum is daarom tijdelijk niet toegankelijk.

Deze week was er sowieso maar één prikdag in het vaccinatiecentrum ingepland, op woensdag 23 februari 2022. Wie nu woensdag een afspraak heeft in het vaccinatiecentrum van Grobbendonk, zal hiervoor in Gemeenschapscentrum De Volle Vaart terechtkunnen, Vaartkom 6 in Grobbendonk. Deze locatie bevindt zich op 500 m van het vaccinatiecentrum.

Er wordt bekeken of de schade aan het vaccinatiecentrum op korte termijn kan hersteld worden. Een volgende prikdag in Grobbendonk staat pas gepland op 9 maart. We houden je op de hoogte of de prikdag in het vaccinatiecentrum zal kunnen doorgaan, of toch op een andere locatie. 

Vaccinatiecentrum Bobbejaanland laatste week open
Het vaccinatiecentrum van Bobbejaanland is deze week aan haar laatste week toe. Het vaccinatiecentrum is deze week nog geopend op woensdag (enkel kinderen), donderdag en zaterdag.

Moet je je afspraak nog inplannen? Doe dit via https://covidvaccin.doclr.be/. Geraak je niet online? Bel het callcenter via 014 80 09 80 (elke werkdag tussen 9 & 16 uur).