Other languages

Do you want more information about vaccination in different languages? Click here.

donderdag 1 juli 2021

Update vaccinaties

Geen uitnodiging ontvangen?

In Tielen zijn uitnodigingen vertrokken naar iedereen tot en met geboortejaar 2001. Behoor je tot deze groep en heb je geen uitnodiging ontvangen? Kijk dan op www.myhealthviewer.be waar je je vaccinatiecode kan terugvinden. Registratie voor jouw afspraak met je persoonlijke code kan via www.laatjevaccineren.be/registratie. Niet gelukt? Contacteer ons dan gerust via vaccinatie@elzmiddenkempen.be en vermeld je naam, rijksregisternummer en telefoonnummer.

Schrijf je in op de reservelijst

Wie nog niet aan bod is gekomen voor de vaccinaties, kan zich nog altijd inschrijven op de reservelijst www.qvax.be. Als het vaccinatiecentrum vaccins over heeft, worden er mensen gecontacteerd die zich hebben ingeschreven op de reservelijst. Je kan dus zo misschien sneller aan de beurt komen.


Herkansing voor wie niet gevaccineerd is

Ook mensen die niet zijn ingegaan op hun uitnodiging en van wie de code inmiddels vervallen is, of mensen die hun vaccin geweigerd hebben, kunnen zich opnieuw aanbieden via QVAX. Lees hier meer over via deze pagina.


Mogelijkheid tweede prik AstraZeneca te vervroegen

Wie een eerste prik heeft gekregen met AstraZeneca en 12 weken moet wachten op de volgende, krijgt de mogelijkheid deze te vervroegen naar minimaal 8 weken. Behoor jij tot deze categorie? Check dan via de link in je bevestigingsmail (of de code op je uitnodigingsbrief) welke vervroegde momenten er voor jou mogelijk zijn en verplaats je afspraak. We doen ons best om iedereen de kans te geven je afspraak te vervroegen, maar we zijn afhankelijk van de leveringen die we ontvangen. Bedankt voor jullie begrip!