Other languages

Do you want more information about vaccination in different languages? Click here.

vrijdag 9 juli 2021

Een nieuwe mijlpaal in de vaccinatiecampagne

 Deze week verstuurde het vaccinatiecentrum Tielenhei naar alle jongeren vanaf 16 jaar een uitnodiging voor hun vaccinatie.

Omdat we merken dat hun mailadres en gsm-nummer vaak niet bekend zijn bij het ziekenfonds, ontvangen zij de uitnodiging vaak enkel met de post.
Behoor je tot deze leeftijdsgroep? Of heb je een zoon of dochter van deze leeftijd?
  • Check zeker regelmatig de brievenbus. De uitnodiging zal ÊÊn van deze dagen hierin belanden.
  • Je kan de vaccinatiecode ook terugvinden op myhealtviewer.be, waarna je op www.laatjevaccineren.be/registratie zelf online een afspraak kan maken!
  • Op maandag 12 juli hebben we nog wat plaatsen over, boek dus snel een afspraak. Ondervind je moeilijkheden met het plannen van de afspraak of vind je jouw code niet terug? Stuur een mailtje naar vaccinatie@elzmiddenkempen.be en zij helpen je zo snel mogelijk verder!
Vergeet je ook niet in te schrijven op de reservelijst van het vaccinatiecentrum via QVAX. Op die manier kan het vaccinatiecentrum je snel oproepen om een vrijgekomen vaccinatieplaats in te vullen.
Opgelet: Vergeet niet regelmatig je beschikbaarheid aan te passen!

De 12- tot 15-jarigen behoren tot de volgende groep om te vaccineren. De timing hiervan is afhankelijk van de levering van Pfizer-vaccins. Meer info op laatjevaccineren.be.